Liviu Dragnea, despre audierea la DNA a lui Badalau si Tutuianu: Prea multe coincidente in aceste zile fierbinti

Presedintele Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, referitor la faptul ca liderii social-democrati Niculae Badalau si Adrian Tutuianu au fost audiati la DNA, ca sunt prea multe coincidente exact in aceste zile „fierbinti”, iar daca cineva se gandeste ca prin aceste chemari social-democratii vor avea vreo ezitare in privinta motiunii de cenzura, se insala, relateaza News.ro.

Intrebat daca i se pare o coincidenta ca au fost chemati azi la DNA Niculae Badalau si Adrian Tutuianu, presedintele PSD a spus ca sunt cam multe coincidente. „Nu am discutat ca am fost aici, nu am vorbit nici la telefon. Eu mai stiu, o fi coincidenta? Tocmai astazi? In zilele astea fierbinti. Sunt cam multe coincidente totusi acum, nu stiu”, a raspuns presedintele Camerei Deputatilor.


Liviu Dragnea a mai spus ca daca cineva crede ca social-democratii vor ezita in demersul privind votarea motiunii de cenzura prin aceste chemari la DNA, se insala. „O sa vorbesc cu ei daca au voie sa imi spuna mie sau colegilor de ce au fost chemati sau daca s-a aflat in presa. Sigur ca, dupa tot ce s-a intamplat in ultimele zile, inclusiv aseara, sunt multi oameni care isi pun foarte multe intrebari. Daca cineva crede ca prin aceste chemari noi avem vreo ezitare cu motiunea de cenzura, se insala, dar sunt sigur ca nu s-a gandit nimeni la asta”, a conchis liderul PSD.

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, s-a aflat luni la DNA, potrivit propriilor declaratii, el avand calitatea de martor intr-un dosar. „Este o cercetare in care am calitatea de martor”, a spus Nicolae Badalau, adaugand ca anchetatorii au vrut sa stie daca cunoaste „o anumita speta”,…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE