Ludovic Orban: Îi cer lui Grindeanu o demisie de conștiință, care ar putea împiedica săvârșirea actului de trădare

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut premierului Sorin Grindeanu o demisie de conștiință, iar parlamentarilor social-democrați le-a solicitat să nu voteze propunerile legislative introduse în mod „forțat”, luni, pe ordinea de zi a mai multor comisii parlamentare.


a821324d-2a78-4542-8df8-6c674901b11c

„PSD trădează interesele fundamentale ale românilor, pentru a-și rezolva răfuielile de clan din interiorul partidului. PNL se va bate cu toate armele împotriva trocurilor făcute de clanul Dragnea cu cei de la UDMR. Facem, în același timp, apel către cel care se cramponează de funcția de premier. Îi cer lui Sorin Grindeanu o demisie de conștiință, care ar putea împiedica săvârșirea actului de trădare. De asemenea, în cazul în care Sorin Grindeanu nu înțelege situația și refuză această demisie, le cer parlamentarilor PSD să nu se contamineze de nebunia liderului lor și le cer să nu voteze propunerile legislative introduse forțat pe ordinea de zi de președintele PSD”, a precizat liderul PNL, într-o declarație acordată marți AGERPRES.

El a adăugat că liberalii vor folosi toate mijloacele procedurale, legale și constituționale pentru a împiedica adoptarea acestor propuneri legislative. „PNL va lupta cu toate armele constituționale și legale pentru a împiedica adoptarea acestor acte de trădare”, a spus Orban.

În opinia acestuia, în cazul în care Sorin Grindeanu pune în prim plan interesele fundamentale ale României, nu poate face altceva decât să își dea demisia.

„Dacă pune mai presus de…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE