Ludovic Orban: PNL e pregătit în orice moment să guverneze

PNL este pregătit să guverneze în orice moment și va susține orice demers pentru o guvernare fără PSD prin formarea unei noi majorități sau prin organizarea de alegeri anticipate, a declarat luni seara președintele PNL, Ludovic Orban.


e07c57b3-50ed-4754-96d3-6d447b0eee7c

„PNL este pregătit de guvernare după aceste alegeri în orice moment. Evident că nu ne ducem înainte în orice fel de guvernare, în care să fim obligați să facem compromisuri, în care să fim obligați să ne facem tovarăși de drum cu niște aliați care să ne diminueze capacitatea de a realiza un program de guvernare și de dezvoltare a României. Orice demers posibil pentru a duce cât mai repede țara spre o guvernare în care să nu fie fir de păr de pesedist îl vom susține, indiferent că se constituie o nouă majoritate parlamentară fără PSD sau că se ajunge la alegeri anticipate”, a spus Orban la Realitatea Tv.

El a subliniat că PNL nu acceptă „nicio negociere cu PSD”.

Întrebat dacă alegerile anticipate sunt soluția în acest moment, Orban a răspuns că este greu să organizezi alegeri anticipate în România, dar că și acest scenariu este posibil.

„Sigur, este foarte greu să organizezi alegeri anticipate în România (…). Dar e posibil și acest scenariu. Pentru că ceea ce se întâmplă astăzi este de neînțeles. (…) Deci există o majoritate parlamentară confortabilă, care a dat un guvern în baza unui program de guvernare, care astăzi duce țara într-o criză gravă. (…) Această criza politica arată, de fapt, adevărata…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE