Ludovic Orban: PNL se va opune trocului făcut de clanul Dragnea. Îi cer demisia de conştiinţă premierului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut,marţi, „demisia de conştiinţă” premierul Sorin Grindeanu, afirmând că astfel ar putea fi împiedicat trocul făcut de Liviu Dragnea cu UDMR, adoptarea mai multor acte normative care privesc minoritatea maghiară, potrivit unui declaraţii solicitate de MEDIAFAX.Ludovic Orban: PNL se va opune trocului făcut de clanul Dragnea. Îi cer demisia de conştiinţă premierului (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

„Îi solicit demisia de conştiinţă lui Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea şi-a pierdut minţile şi este în stare de orice fel de trădare, tranzacţie care contravine intereselor naţionale fundamentale. PNL se va opune cu toate forţele punerii în practică a trocului făcut de clanul Dragnea pentru a-şi salva pielea”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

Ludovic Orban a afirmat că Sorin Grideanu ar putea împiedica prin demisia sa adoptarea proiectelor de lege negociate de liderul PSD cu UDMR, în schimbul susţinerii moţiunii de cenzură.

„Există cineva care ar putea să rupă lanţurile care îi leagă pe parlamentarii PSD de liderul lor şi care ar putea ajuta la împiedicarea adoptării actelor normative negociate de Dragnea cu UDMR. El se numeşte Sorin Grindeanu. Îi solicit o demisie de conştiinţă. Este bănăţean, poate înţelege bine dacă mai are urmă de responsabilitate, dacă mai are o urmă de conştiinţă naţională, dacă îi mai pasă de viitorul ţării lui îi cer o demisie de conştiinţă care ar putea împiedica punerea în…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE