Luptătorii români Bogdan Stoica şi Andrei Stoica au înregistrat victorii spectaculoase în weekend

Luptătorii români Bogdan Stoica şi Andrei Stoica au înregistrat victorii spectaculoase în weekend. Bogdan Stoica, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să-l pună la pământ pe chinezul Hao Guanghua, campionul Asiei în versiunea WLF, categoria grea.


Andrei Stoica (30 de ani) l-a învins categoric pe slovacul Ivan Bartek, la categoria 95 de kilograme, câştigând la puncte toate cele trei runde.

”A fost un meci pe care nu-l voi uita, a fost o încununare a eforturilor, antrenamentelor şi cantonamentelor din ultima perioadă. Am simţit multă lume aproape. Am vrut şi am şi reusit să dau tot ce e mai bun în ring. Nu a fost un adversar uşor, însă am intrat în meci extrem de determinat. De când m-am apucat de acest sport mi-am propus să devin numărul unu. Sunt printre cei mai buni din lume”, a declarat după meci Andrei Stoica.

Bogdan Stoica se declară mulţumit pentru că a reuşit o nouă victorie împotriva unui reprezentant al Chinei, cotat mai bine decât românul. ”În viziunea multor specialişti, am intrat în meci cu şansa a doua. Nu m-am temut nicio secundă ca voi ieşi învingător”, a spus Bogdan Stoica.

Pentru fraţii Stoica nu urmează o perioadă de relaxare. Aceştia pregătesc pentru săptămânile următoare noi meciuri, cel mai probabil în străinătate.citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE