McLaren caută înlocuitor pentru Alonso: Sainz Jr, creditat cu mari șanse să concureze …

Carlos Sainz Jr. s-a evidențiat ca principalul favorit să-l înlocuiască pe Fernando Alonso la McLaren în cazul în care spaniolul va decide să părăsească echipa.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

McLaren traversează o perioadă neagră în Formula 1 după ce nu a obținut niciun măcar un punct în primele 7 curse ale sezonului.

Echipa britanică se gândește deja la posibilitatea de a schimba furnizorul de motoare, ceea ce l-ar putea determina și pe Fernando Alonso să-și prelungească contractul. Pe de altă parte, rezilierea acordului cu Honda ar genera o lovitură pentru bugetul echipei britanice, mai ales că o parte însemnată a salariului lui Alonso este asigurată chiar de constructorul japonez.

Într-o astfel de situație și în cazul în care McLaren nu ar reuși să găsească un sponsor principal, echipa va fi cel mai probabil nevoită să renunțe la serviciile dublului campion mondial. Oficialii echipei iau în serios această problemă, motiv pentru care au decis deja să caute o alternativă.

Potrivit versiunii în limba italiană a publicației Motorsport, McLaren a găsit deja un potențial înlocuitor în persoana lui Carlos Sainz Jr. Chiar dacă face parte din programul celor de la Red Bull, Sainz Jr. ar putea fi tentat să accepte o ofertă din partea McLaren, întrucât șansele de a fi promovat la Red Bull sunt destul de mici, în condițiile în care cuplul Max Verstappen – Daniel…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE