Ministerul Finanţelor a verificat 447 de firme şi a aplicat avertismente pentru publicitate înşelătoare

Ministerul Finanţelor a anunţat marţi că a verificat 447 de firme, dintre care 17 din categoria marilor contribuabili, şi a aplicat avertismente pentru mesaje publicitare înşelătoare, potrivit News.ro.


Ministerul a anunţat că a aplicat avertismente pentru mesajele publicitare de tipul „suntem cei mai ieftini din cartier!”, „cea mai bună şi proaspătă carne, doar la…!”, „mai ieftin, mai bun, mai aproape!”, scrie News.ro.

Ministerul Finanţelor a anunţat că primeşte sesizări privind publicitatea înşelătoare prin intermediul formularului de sesizări online disponibil pe site, iar aspectele care reprezintă încălcări ale legii nr.158/2008, privind publicitatea înşelătoare şi publicitatea comparativă, vor fi identificate şi cercetate.

În plus, instituţia a anunţat că va continua campania de informare şi verificare privind publicitatea înşelătoare şi comparativă a agenţiilor turistice şi a turoperatorilor, urmând ca în trimestrul al treilea să fie verificate firmele care activează în sectorul comerţului cu produse farmaceutice, în magazine specializate.

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE