Mitsubishi off-road day

Într-o lume a SUV-urilor care se luptă la capitolul performanţe cu modelele sport, Mitsubishi ne-a reamintit de farmecul aventurii, de arta de a sta cu o maşină în echilibru pe două roţi, de acea comunicare fină care trebuie să existe între cel de la volan şi maşină pentru a depăşi obstacole aparent imposibile. 


Mitsubishi a pariat pe abilităţile modelelor ASX, Outlander, Pajero şi L200. Echipa de profesionişti care a supravegheat evoluţia noastră în off-road a fost condusă de multiplu campion naţional de raliuri George Grigorescu. Au fost pregătite două trasee, unul mai blând, pentru Outlander şi ASX, şi unul care a semănat cu o probă de trial pentru L200 şi Pajero. 

A fost prezent şi viitorul la Mitsubishi Off-Road Day. Modelelor i-MiEV şi Outlander PHEV sunt în Programul Rabla Plus 2017, începând cu luna Iunie. Cu această ocazie, M Car Trading, vine în întâmpinarea clienţilor din România, oferind un extra discount, suplimentar beneficiilor oferite de programul Rabla Plus, după cum urmează: 5.440 euro tva inclus pentru modelul 100% electric i-MiEV şi 3.570 euro tva inclus, pentru modelul plug-in hibrid Outlander PHEV. 

i-MIEV – model 100% electric, preţ de listă – 30.940 euro, preţ final client – 14.181 euro.

Outlander PHEV – plug-in hybrid, preţ de listă – 42.828 euro, preţ final client – 33. 434 euro.

 

 

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE