Motivele pentru care dispare apetitul sexual la femei

Sexul este o activitate fizică care este comandată de către creier, conform unor factori psihologici dorinţa sexuală este un act natural care odată cu vârsta suferă anumite modificări. Din păcate nu este singurul factor care influentează acest proces natural.


În momentul în care o femeie se confruntă cu această problemă, şi anume scăderea semnificativă a apetitului sexual, o serie de factori negativi se răsfrâng asupra vieţii atât personale cât şi profesionale. De asemenea este posibil să te confrunţi şi cu o tulburare de dorinţă sexuală hipoactivă.

Probleme de comunicare în cuplu

În primii ani de relaţie totul este frumos, însă o dată cu trecerea anilor se produc anumite modificări atât pe plan profesional cât şi pe plan personal.

În cazul în care nu poţi comunica cu partenerul şi mai intervin şi schimbări majore în relaţie precum naşterea unui copil care atrage de la sine schimbarea priorităţilor, apetitul sexual poate avea de suferit, mai ales în perioada imediat următoare naşterii. Aspect care de multe ori nu poate fi înţeles în totalitatea de către parteneri, aspecta care va favoriza apariţia anumitor tensiuni în cuplu.

Stresul partenerului de la muncă adus acasă şi lipsa de comunicare pot pune mai multe paie pe foc şi astfel se va crea o situaţie care cu greu va putea fi stăpânită.

Află pe clicksanatate.ro ce medicamente pot să scadă libidoul femeilor!

Porumbul fiert reglează tranzitul intestinal

Vremea îţi pune imunitatea la încercare? Aceste remedii cresc rezistenţa la boli!

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE