Motivul surprinzător pentru care majoritatea bărbaţilor înşală: nu are nicio legătură cu monotonia relaţiei

Mulţi parteneri de cuplu presupun că infidelitatea apare din cauza monotoniei din relaţie, dar acesta nu este nici pe departe cel mai întâlnit motiv. De fapt, se pare că plictiseala în relaţie nu ocupă nici măcar unul dintre primele trei locuri în topul lucrurilor care conduc la infidelitate.


Potrivit unui sondaj realizat de Superdrug’s Online Doctor, cel mai frecvent motiv pentru care bărbaţii devin infideli este simplu: „cealaltă femeie era foarte atrăgătoare“. Potrivit unui sondaj realizat pe un număr de 2.000 de bărbaţii europeni care au comis infidelităţi, majoritatea au călcat strâmb pentru că nu au putut rezista tentaţiei.

Cel de-al doilea motiv a fost ceva mai înduioşător, bărbaţii au spus că amanta a fost acolo pentru a-i asculta atunci când au avut nevoie. Acesta este un motiv întâlnit şi în cazul femeilor. Multe dintre reprezentantele sexului frumos au spus că şi-au înşelat iubiţii cu o altă persoană care le-a oferit atenţia de care aveau nevoie.

Printre motivele care au condus la infidelitate în cazul bărbaţilor a fost şi nevoia de sex. Infidelii au dezvăluit că partenerele nu le ofereau ceea ce aveau nevoie.

Monotonia ocupă abia locul patru în topul motivelor care conduc la infidelitate, fiind urmată de lipsa de atenţie a partenerei.

Dacă sunteţi atenţi la comportamentul partenerului, atunci ar trebui să reţineţi că există perioade când persoanele predispuse să calce strâmb au şanse mai mari să facă acest lucru. Una dintre acestea este chiar luna iunie, fiind extrem de încărcată în ceea ce priveşte nivelul energiei…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE