Muzică patriotică în Parlament. Un deputat PNL a pus melodia „Transilvania măreaţă“. PMP a legat tricolorul la biroul lui Dragnea

UPDATE Surse din conducerea UDMR au declarat pentru „Adevărul” că negocierile cu PSD au eşuat


Întrebat de ce a pus telefonul la difuzor cu această melodie, liberalul a afirmat că toţi colegii lui ar trebui să înţeleagă că „ţara asta nu se vinde pentru nişte voturi la moţiune”.

„Transilvania măreaţă, poate vor să audă şi ei. Nu e solicitarea noastră, e solicitarea oamenilor din ţara asta de care au uitat, să-i asculte pe oameni dacă nu vor să ne mai asculte pe noi. Totul pentru nişte amărâte de voturi la moţiune, incredibil unde a ajuns ţara asta. Pentru colegii mei, poate le este dor să audă şi o să le mai pun până poate vor înţelege şi ei că ţara asta nu se vinde pe voturi la moţiune. Să-şi facă treburile lor murdare între ei”, a spus Florin Roman, membru al Comisiei juridice.

Deputatul PNL a susţinut că „nu îl deranjează colegii de la UDMR, ei pot să ceară ce vor, cei care le dau astfel de măgării au o mare problemă”.

De asemenea, liderii PMP au legat banderole tricolore de uşa biroului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Ei spun că PSD negociază interesele României pentru votul privind moţiunea de cenzură.

”Am fost convocaţi aseară, prin SMS, pentru azi la 9.30, când urma să avem un Birou permanent. De mai bine de o oră stăm în sală pentru a discuta pe marginea a trei puncte, unul viza acceptul pentru discutarea, de către Comisiile pentru drepturile omului, Administraţie şi Juridică, în şedinţă comună, în paralel cu plenul, a unui proiect de lege iniţiat de…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE