Nicole Kidman împlinește marți 50 de ani în plin reviriment al carierei sale

A fost un timp când numele actriței Nicole Kidman apărea în orice conversație despre talentul actrițelor de la Hollywood însă unii par să-i fi uitat meritele, ascunse sub un strat de botox, totuși actrița australiană împlinește marți 50 de ani și se află în plin reviriment al carierei sale, relatează EFE.


a0be5d6f-b881-4363-a56a-94f407382118

„Vreau să sărbătoresc pur și simplu în compania iubitului meu soț (Keith Urban), fiicelor mele (Sunday, 8 ani și Faith, 6 ani) și surorii mele (Antonia)”, a declarat portalului E! Online actrița care este căsătorită din 2006 cu interpretul de muzică country născut în Noua Zeelandă. „Nu am nevoie de mari festivități. Doar familia mea alături de mine. Așa sunt fericită”, a adăugat Nicole înainte de prezentarea în Los Angeles (California) a noului său film, ‘The Beguiled’, în regia lui Sofia Coppola.

Este un nou exemplu de reviriment al carierei sale după ce Kidman a fost nominalizată la Oscar pentru filmul ‘Lion’ și succesul enorm al mini-serialului HBO ‘Big Little Lies’. Printre proiectele sale viitoare se numără ‘Aquaman’ (unde joacă rolul reginei Atlanna, mama supereroului) și versiunea americană a filmului francez ‘The Untouchables’.

Părul roșcat și creț al actriței din Sydney, descoperită de Phillip Noyce în ‘Dead Calm’ (1989), i-a atras imediat atenția lui Tom Cruise, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor la ‘Days of Thunder’ (1990). După căsătorie au decis să adopte doi copii (Isabella Jane y Connor) și au mai jucat împreună în ‘Far and…

citeste mai mult aici

categorii
Cultura
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE