Noi detalii din raportul toxicologic al actriţei Carrie Fisher: consumase mai multe droguri înainte de a muri

Urme de cocaină, heroină, ecstasy şi morfină au fost descoperite în organismul actriţei, însă anchetatorii nu sunt siguri dacă drogurile au contribuit la moartea ei. 


„Pe baza informaţiilor toxicologice disponibile nu putem stabili o legătură clară între multiplele substanţe detectate în sângele şi ţesutul doamnei Fisher şi cauza morţii“, se afirmă în raportul legiştilor.

Raportul medicului legist a numit ca principală cauză a decesului apneea în somn, iar aportul de droguri ca fiind un factor ce a contribuit. Documentele citate de „Variety“ arată că familia actriţei s-a opus unei autopsii complete, iar anchetatorii au avut acces la exemplare toxicologice limitate.

Carrie Fisher a murit pe 27 decembrie 2016 la vârsta de 60 de ani, după ce cu doar patru zile înainte intrase în stop cardiac la bordul unui avion. Potrivit noului raport, Fisher ar fi consumat cocaină cu trei zile înainte de zborul respectiv, iar consumul de heroină ar fi putut cauza suprimarea respiraţiei în timpul stopului cardiac.

În plus faţă de droguri, Fisher lua pe bază de prescripţie Prozac, Abilify şi Lamictal, dar şi oxicodonă. Raportul mai precizează că Fisher se confruntase cu tulburarea bipolară şi consumul de droguri. 

Lupta cu abuzul de droguri nu era un secret, actriţa declarând în repetate rânduri că viaţa i-a fost definită de dependenţa. A dezvăluit public că a început să consume canabis de la vârsta de 13 ani şi că a prizat cocaină pe platourile de filmare de la „Star Wars: The Empire Strikes Back“. Fisher a trecut prin mai multe…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE