Noua generație Renault Megane RS, dezvăluită într-o serie de fotografii patent: hot …

O serie de imagini patent cu viitoarea generație Renault Megane RS au apărut pe internet. Hot hatch-ul francez va debuta în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Noua generație Renault Megane RS va fi expusă în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile pe 12 septembrie. Cei care nu mai au răbdare, își pot delecta simțurile cu o serie de imagini patent publicate de World Intellectual Property Organization.

Fotografiile ne arată un Megane RS cu o zonă frontală mai agresivă care integrează prize de aer noi, aripi ceva mai late și o evacuare poziționată central. De asemenea, spoilerul spate a suferit și el o serie de transformări.

În ceea ce privește detaliile tehnice, francezii au confirmat că Megane RS va integra sistemul de direcție integrală 4Control, iar șasiul va putea fi comandat în versiunea Sport sau Cup.

Vocile apropiate companiei spun că noua generație Renault Megane RS va putea fi comandată și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cât despre motorizare, există surse care spun că hot hatch-ul va miza pe propulsorul de 1.8 litri de pe noul Alpine A110, în timp ce alte voci susțin că Megane RS va integra o unitate de 2.0 litri. Indiferent de capacitatea cilindrică, motorizarea va oferi circa 300 de cai putere.

Via | Carscoops

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE