O maşina a luat foc după ce şoferul acesteia a intrat într-un vehicul de poliţie pe Champs-Elysées

Un bărbat a intrat cu maşina într-un furgon aparţinând jandarmeriei franceze pe Champs-Élysées, la Paris, luni-după-amiaza, fără ca cineva să fie rănit, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru AFP.


Secţia antiteroristă a Parchetului Parisului a deschis o anchetă după ce o maşină a intrat într-un furgon aparţinând jandarmeriei pe Champs-Elysées, la Paris, relatează AFP.

Diverse surse afirmă că bărbatul a intrat cu maşina într-un furgon, staţionat pe bulevard.

„Aprioric este vorba despre un act voit”, a declarat o sursă apropiată dosarului, confirmând informaţii de la o sursă din cadrul poliţiei.

Alte surse sunt mai prudente în legătură cu acest lucru.

„La pământ, bărbatul este în prezent inconştient”, iar vehiculul său este cuprins de flăcări, au declarat aceste surse, fără să precizeze imediat dacă este vorba despre un accident sau o acţiune intenţionată.

Un important dispozitiv de securitate a fost mobilizat de prefectura de poliţie, care recomandă evitarea sectorului respectiv.

De asemenea, unele surse spun că bărbatul a decedat, iar altele spun că acesta este grav rănit şi că a fost arestat de către Poliţie.

În maşină au fost descoperite butelii de gaz şi mai multe arme, inclusiv un pistol-mitralieră Kalaşnikov.

Segmentul bulevardului Champs-Elysees din dreptul teatrului Marigny şi staţia de metrou Champs-Elysées Clémenceau au fost închise de forţele de ordine, din motive de securitate.

Sursă foto: Reuters

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE