Orban, atac furibund la adresa Gabrielei Firea: Un purtător de cuvânt, nicidecum un primar general


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că liberalii vor continua campania de informare privind nerealizările primarului Capitalei, Gabriela Firea, despre care a spus că este mai mult un purtător de cuvânt. 

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„Suntem într-o monitorizare permanentă. Deocamdată nu am avut decât un purtător de cuvânt la Primăria Generală, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile făcute de actualul primar general în campania electorală nu a fost realizată. Vă aduc aminte: gratuitate pe transportul public, reducerea la jumătate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se întâmplă. Am văzut că doamna primar general tot vrea să îi încurajeze pe cei care vor să circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilităţi pentru utilizarea bicicletelor dacă nu există piste de biciclete. Să nu punem carul înaintea boilor. La Primăria Capitalei avem un bun purtător de cuvânt, nicidecum un primar general”, a spus Orban, potrivit Agerpres. 

Liberalii bucureşteni au demarat sâmbătă o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la ”promisiunile nerealizate” ale primarului general Gabriela Firea şi la soluţiile pe care PNL le are pentru rezolvarea problemelor Capitalei.

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE