Orban, atac la Firea: Un purtător de cuvânt, nicidecum un primar general; Nicio promisiune îndeplinită

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că PNL va monitoriza activitatea Gabrielei Firea, afirmând că, la Primăria Capitalei, bucureştenii au „un bun purtător de cuvânt, nicidecum un primar general”, susţinând că nicio promisiune electorală făcută de Firea nu a fost îndeplinită.Orban, atac la Firea: Un purtător de cuvânt, nicidecum un primar general; Nicio promisiune îndeplinită

„Cu siguranţă (vom continua campania de informare despre nerealizărire primarului general-n.r.) suntem într-o monitorizare permanentă. Deocamdată nu am avut decât un purtător de cuvânt la Primăria Generală, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile făcute de actualul primar general în campania electorală nu a fost realizată. Vă aduc aminte gratuitate pe transportul public, reducerea la jumatate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se întâmplă”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a criticat faptul că primarul general „pune carul înainte boilor”.

„Am vazut că doamna primar general tot vrea să îi încurajeze pe cei care vor să circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilităţi pentru utilizarea bicicletelor dacă nu există piste de biciclete. Să nu punem carul înaintea boilor. La Primăria Capitalei avem un bun purtător de cuvânt, nicidecum un primar general”, a spus Orban.

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE