Orban: Solicităm Guvernului să scoată din programul de guvernare toate aberațiile fiscal-bugetare

PNL solicită Guvernului să elimine din programul de guvernare „aberațiile fiscal-bugetare” și să se prezinte în fața Parlamentului pentru rectificarea acestui program, a declarat, luni, președintele PNL, Ludovic Orban.


805b30c7-a6df-4650-9682-7d9e140c3fb1

„Considerăm că impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, impozitul pe gospodărie rebotezat impozitul pe venitul global, suprataxarea produselor care sunt nocive cu sănătatea, interdicțiile pentru aceia care au avut două insolvențe să mai facă afaceri, plata contribuției de asigurări sociale pentru cei care lucrează part-time la nivelul salariului minim pe economie, suprataxarea introdusă în domeniul energiei și în domeniul comunicațiilor ca și contul separat de TVA — măsuri împotriva mediului de afaceri. Solicităm partidului de guvernământ să renunțe la aceste măsuri. De asemenea, le solicităm să se prezinte în fața Parlamentului și să scoată din programul de guvernare toate aberațiile fiscale pe care le-au introdus peste noapte fără să anunțe că intenționează modificarea programului de guvernare, introducând niște măsuri care afectează grav mediul de afaceri și care riscă să pună pe butuci economia românească”, a afirmat Orban după ședința Biroului Executiv al PNL, care a avut loc la Parlament.

El a susținut că, „din păcate, actualul Guvern arată că nu este interesat decât de cum să mai ia șapte piei de pe contribuabil, fără să se gândească la dezvoltarea companiilor, la nevoile pe care le au oamenii de afaceri,…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE