Performanțe măsurate după jumătate de an: Dacia a avut cele mai bune șase luni din …

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa. Constructorul de la Mioveni a comercializat la nivel global peste 333.000 de mașini.


‘);
drp.render(document.body);
drp.show();
}

Te ajutăm să primeşti oferte speciale personalizate direct de la cei mai apropiaţi dealeri.

La finalul săptămânii trecute v-am anunțat că Dacia a reușit cea mai bună creștere procentuală în ceea ce privește numărul de mașini noi înmatriculate în Uniunea Europeană în prima jumătate a anului. Constructorul de la Mioveni a reușit o creștere cu 10.8%, de la 219.200 de exemplare în intervalul ianuarie – iunie 2016 la circa 242.800 de unități.

Acum, Grupul Renault a publicat rezultatele globale obținute în prima jumătate a anului, iar Dacia a reușit să facă o figură frumoasă. Constructorul de la Mioveni se laudă cu 332.845 de vehicule vândute la nivel global în primul semestru. Dintre acestea, 245.453 de exemplare au fost comercializate în Europa. Conform declarațiilor, această performanță se datorează modelelor Sandero și Duster.

La nivelul Grupului Renault, lucrurile stau la fel de bine. Francezii au realizat și ei un record în primul semestru din 2017. 1.879.119 vehicule au fost comercializate, cu 10.4% mai mult ca în aceeași perioadă a anului trecut.

„Am atins un nou record prin cele 1,88 milioane de vehicule vândute într-un semestru. Volumele de vânzări și cotele de piață au…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE