Peste 20 de reprezentanți ai unor companii din România – la summitul de investiții SelectUSA

23 de delegați de la 17 companii dintr-o diversitate de sectoare din România au călătorit la Washington DC pentru a participa, în perioada 18-20 iunie la Summitul de Investiții SelectUSA, a anunțat ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm.


c1dcb432-e538-45f4-96f7-186981fbb5c5

Potrivit unui comunicat al misiunii diplomatice la București transmis marți AGERPRES, summitul este cel mai cunoscut eveniment care pune în legătură companii din întreaga lume cu organizații pentru dezvoltare economică din Statele Unite pentru a facilita investițiile în SUA.

„Intrăm într-o nouă perioadă de revitalizare economică în Statele Unite”, a declarat Wilbur Ross, secretar al Comerțului, citat în comunicat. El a apreciat că în prezent „este un moment interesant în care companii din întreaga lume să exploreze piața americană și să găsească parteneri care le pot ajuta să își creeze sedii în SUA, să își extindă activitatea și să se dezvolte”.

„Nu există un loc mai bun pentru stabilirea acestor legături decât acest summit”, a punctat el.

România participă în acest an cu cea mai mare delegație din istoria Summitului SelectUSA, în condițiile în care numărul de participanți este de șapte ori mai mare decât anul trecut, arată sursa citată.

Fiecare dintre delegați a avut numeroase întâlniri cu membri ai companiilor și organizațiilor pentru dezvoltare economică americane. Delegații din România provin din sectoarele minier, tehnologia informației și comunicare (TIC), inginerie și…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE