Piscina pentru cei mici, chiar in curtea casei. Cat costa sa o amenajezi


StilPropriu.ro va propune ca in vara asta sa va distrati dar si sa va racoriti chiar in confortul curtii casei dumneavoastra. Iata ce solutii ieftine aveti la indemana.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


StilPropriu.ro – Lista cu toate modelele de piscine si accesorii la oferta poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro – Deoarece temperaturile au inceput sa creasca atat de mult si vremea sa fie pe alocuri chiar sufocanta, va propunem instalarea unei piscine gonflabile chiar in propria gradina. Preturile nu sunt atat de mari pe care v-ati imagina.

StilPropriu.ro – Piscina gonflabila pentru copii Bestway

Prima piscina pe care v-o prezentam este una mica ce are diametru de 102cm, ideala pentru copii. Piscina este fabricata din vinil rezistent, are 3 camere de aer si supape de siguranta. Capacitatea maxima a piscinei este de 100 litri. Pretul si alte detalii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Piscina Gonflabila Intex

Tot pentru copii, insa o piscina ceva mai mare care poate fi amplasata chiar langa casa, pentru a va bucura de racoarea apei. Piscina de la Intex are un diametru ceva mai mare, de 114cm si o inaltime de 25cm. Pretul ei il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Piscina Intex

Tot de la Intex trecem la un alt nivel, o piscina recomandata copiilor de peste 2 ani, are o dimensiune de 146cm diametru si inaltime de 33cm. Piscina e dotata cu…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE