Pleșoianu: Conducerea PSD va avea zile grele cu mine; cum să nu consulți parlamentarii partidului înainte să negociezi cu UDMR?

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu consideră că este „inadmisibil” că actuala conducere a PSD nu a consultat parlamentarii partidului în legătură cu negocierile cu UDMR și precizează că va vota moțiunea de cenzură, dar liderii social-democrați vor avea „zile grele” cu el.


eb5e4197-f6a0-4f66-a86a-ed4199409cff

Sursa foto: Liviu Plesoianu / Facebook

„Votez mâine moțiunea numai pentru că eu am convingerea de nezdruncinat că Ponta și Grindeanu sunt doar rotițe ale Sistemului. Dar, începând de mâine și cât voi mai fi în acest partid, conducerea actuală a PSD va avea zile grele cu mine! Cum să nu consulți parlamentarii partidului înainte să te apuci să negociezi așa ceva cu UDMR??? Este inadmisibil! Punct. Nu mai merge așa…”, a scris Pleșoianu marți pe pagina sa de facebook.

PSD și UDMR nu au căzut de acord asupra proiectului privind pragul pentru folosirea limbii materne. Acest proiect urma să intre în dezbaterea a trei comisii de la Cameră, la ora 10,00, dar ședința a fost amânată. Tot marți, proiectul privind declararea zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunității maghiare din România a fost retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului, la propunerea PSD. Ulterior, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că parlamentarii formațiunii nu vor participa la votarea moțiunii de cenzură.

AGERPRES/(AS — autor: Alina Novăceanu, editor: Antonia Niță, editor online: Daniela Juncu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE