Ponta: Am discutat eu și premierul inclusiv cu emisari ai lui Dragnea ce ne-au propus funcții de miniștri; i-am refuzat

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a precizat luni că în cadrul negocierilor politice purtate pe tema moțiunii de cenzură, atât el, cât și premierul au discutat cu reprezentanți ai UDMR, cu lideri ai PSD, dar și cu „emisari” ai liderului social-democraților, Liviu Dragnea, care le-ar fi propus lui și lui Grindeanu fotolii de miniștri într-un viitor Executiv.


e1f1a0a7-95ef-4226-b04e-fd33290b8eeb

„Am discutat cu liderii UDMR, au avut niște solicitări la adresa Guvernului, că nu era vorba de Parlament, din punctul nostru de vedere, normale, legitime, care țin de acte de guvernare, nu de cine știe ce decizii politice uriașe. Am discutat cu alți colegi din PSD, inclusiv am discutat și cu emisarii domnului Dragnea, pentru că și domnul Grindeanu și eu chiar am fi dorit și dorim în continuare să evităm această situație din care, este clar, este lose-lose, pierdem sigur”, a declarat Victor Ponta la România Tv.

Secretarul general al Guvernului a explicat că în negocierile purtate nu a fost vorba de „o chestiune de orgolii, ci de o viziune asupra cum conduce PSD, Guvernul și țara în continuare”.

„Aseară au fost câțiva colegi de-ai noștri — care cu siguranță aveau mandat de la domnul Dragnea — care i-au propus și domnului Grindeanu și mie funcții de miniștri. Și am zis: dragi prieteni, nu ați înțeles, noi nu vrem funcții de miniștri, nu asta e discuția; discuția este dacă păstrăm guvernarea pentru PSD sau, prin demisia lui Grindeanu, punem pe masa președintelui Iohannis funcția de…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE