Ponta, sarcastic, după ce negocierile PSD-UDMR au eșuat: ”Dragnea a tras fix în propriul picior”


Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a făcut din nou un apel la dialog, după ce, susține el, „Liviu Dragnea s-a hotărât să folosească voturile UDMR ca și ‘glonț de argint’, dar și-a tras în picior”.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered –>


„Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moțiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca și ‘glonț de argint’! Azi și-a tras ‘glonțul de argint’ fix în propriul picior! Și în picioarele PSD! Dincolo de asta — chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu știu că Grindeanu este în stare de orice doar sa salveze Guvernarea PSD și unitatea PSD — dacă există și din cealaltă parte rațiune, responsabilitate și dorința de dialog! Mai sunt 20 de ore ….”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Dezbaterile și votul asupra moțiunii de cenzură „România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația și votul românilor!”, depusă de PSD împotriva Guvernului Grindeanu, vor avea loc miercuri, de la ora 11,00.

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE