Ponta: Sper ca premierul Tudose să "îngroape" și cealaltă trăznaie numită "impozitul pe gospodărie"

Fostul premier Victor Ponta a apreciat luni faptul că nu se schimbă sistemul de impozitare, adăugând că speră ca prim-ministrul Mihai Tudose să „îngroape” și „impozitul pe gospodărie”.


63ad130f-3f35-4230-9354-626f5ca21034

„Mă bucur că rațiunea a câștigat și nu se schimbă sistemul de impozitare — sper ca Premierul Tudose să ‘îngroape’ și cealaltă trăznaie numită ‘impozitul pe gospodărie’!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă și de un ANAF nepolitizat care să combată evaziunea fiscală. Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări — Dragnea anunță în fiecare zi de la partid câte o gogoașă umflată că să arate că el e ‘Șeful’ și premierul (Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat că să nu se supere prea tare!”, a scris Ponta, pe Facebook

Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare — sper ca Premierul Tudose sa „ingroape” si…

Posted by
Victor Ponta on 
Monday, July 17, 2017

El a completat că o guvernare eficientă se face „cu măsuri economico-fiscale stabile și predictibile”.

„O guvernare eficientă se face doar cu autoritatea Prim-Ministrului acceptată și respectată, cu măsuri economico-fiscale stabile și predictibile și cu miniștri puși pe criterii de competență (nu de slugărnicie față de ‘Șeful Suprem’ sau de apartență la TelDrum sau CJ Teleorman)”, a afirmat Victor Ponta.

Premierul Mihai Tudose a anunțat, luni, după ședința coaliției de guvernare, că…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE