Premieră pe piaţa de carte românească. Parteneriat  între Grupul Editorial Art  şi unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Semnarea parteneriatului dintre Grupul Editorial Art şi Klett Gruppe aduce în România 125 de ani de experienţă de pe cea mai mare piaţă de carte educaţională din Europa, Germania, în conceperea şi redactarea de manuale şcolare şi de materiale auxiliare educaţionale.


Scopul parteneriatului este ca noua editură creată, Art Klett,  să devină o companie solidă, care să poată concura pentru titlul de principal producător de carte cu profil educaţional din Sud-Estul Europei. Manualele şi materialele auxiliare concepute în cadrul parteneriatului se adresează grupei de vârstă de la 6 la 18 ani (Clasele 0-XII), fiind planificată extinderea şi pe piaţa preşcolară. 

De asemenea, noua editură creată include în proiectele sale şi dezvoltarea de manuale digitale europene, care să cuprindă peste 400 de aplicaţii multimedia. Manualele şi materialele auxiliare vor fi realizate de autori români, precum şi de autori străini, valorificând experienţa europeană pe care Klett Gruppe o aduce în cadrul parteneriatului.

Directorul Gupului Editorial Art, Dan Iacob a vorbit despre ţelurile editurii româneşti precum şi despre faptul că, în România, domeniul educaţional merge, chiar dacă cu paşi mărunţi, în direcţia cea bună. 

„Am fondat grupul editorial Art acum 16 ani. Când am început această companie, unul dintre ţelurile mele a fost acela de a schimba felul în care copiii învăţau la vremea respectivă….am simţit că avea nevoie de îmbunătăţiri.  Simţeam că lucrurile se pot face diferit şi că este o prăpastie, în ceea ce priveşte…

citeste mai mult aici

categorii
Cultura
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE