Premierele săptămânii 21-27 aprilie 2017

După ce săptămâna trecută Sărbătorile de Paşti au redus numărul premierelor din cinematografe la două, iată că a venit rândul lui Vin Diesel să aibă un efect asemănător: un singur film a îndrăznit să concureze cu popularitatea gigantică a celei mai recente părţi din franciza Furios şi iute. Iată mai jos recomandările noastre.


Pe lângă premierele din cinematografe, publicul bucureştean poate merge la Audience Award Film Festival, între 21 şi 23 aprilie. Un festival care proiectează la Muzeul Ţăranului Român titluri premiate cu Premiul publicului la cele mai mari festivaluri de pe glob, AAFF ar putea distrage atenţia de la caii putere şi efectele speciale. În selecţie cel mai nou film al lui Woody Allen, dar şi o proiecţie specială a lui Once, în regia lui John Carney, un muzical independent care s-a bucurat de un imens succes în 2007. Mai multe detalii aici.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul „Cumpără bilet” de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Furios şi Iute 8
Unul dintre cele trei filme în istorie care a reuşit să câştige mai mult de 500 de milioane de dolari în primul weekend (Star Wars: Trezirea Forţei şi Jurassic World sunt celelalte două titluri), Furios şi iute 8 pare hotărât nu doar să intre în clubul premierelor cu peste un…

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE