Președintele Iohannis participă, marți, la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării

Președintele Klaus Iohannis participă marți, în a doua zi a vizitei sale în Germania, la un moment festiv în care îi este decernat un premiu, precum și la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării.


cdfc5208-2390-4901-b9b0-08f2b894538c

Astfel, șeful statului este prezent la un eveniment în cadrul căruia primește Premiul „Ordinul Sfântul Gheorghe” de către prof. Hans-Joachim Frey, directorul artistic și președintele Balului Operei „Semper” din Dresda.

Președintele Iohannis participă ulterior, în calitate de invitat, la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării, organizată la Muzeul Istoric German, în prezența ministrului federal de Interne, Thomas de Maiziere, membru al Bundestagului, a episcopului Bisericii evanghelico-luterane din Rusia, Dietrich Brauer, președintelui Uniunii Expulzaților, Brend Fabritius, altor personalități, reprezentanți ai refugiaților.

Marți seară, președintele Klaus Iohannis ia parte la momentul dedicat aniversării relațiilor bilaterale România — Germania, desfășurat la Ambasada României de la Berlin.

Luni, în prima zi a vizitei de lucru la Berlin, Klaus Iohannis a avut întrevederi cu cancelarul Angela Merkel și cu președintele german, Frank-Walter-Steinmeier.

AGERPRES/(editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE