Prima şedinţă de Guvern după declanşarea crizei politice, convocată astăzi, ar putea fi amânată din cauza situaţiei din Parlament şi a şedinţei UDMR

Potrivit unor surse guvernamentale, şedinţa de Guvern, programată pentru marţi la ora 12.00, ar putea fi amânată din cauza situaţiei politice din Parlament şi a şedinţei UDMR.Prima şedinţă de Guvern după declanşarea crizei politice, convocată astăzi, ar putea fi amânată din cauza situaţiei din Parlament şi a şedinţei UDMR

Potrivit unor surse guvernamentale, şedinţa de Guvern, programată pentru marţi la ora 12.00, ar putea fi amânată din cauza situaţiei politice din Parlament şi a şedinţei UDMR.

”Ca urmare a evenimentelor politice din această dimineaţă, e posibilă amânarea şedinţei de Guvern”, au declarat surse guvernamentale petru MEDIAFAX.

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România a întrerupt orice negociere cu PSD, după ce toate proiectele care vizau comunitatea maghiară au fost retrase de la Camera Deputaţilor şi Senat.

De asemenea, potrivit unor surse guvernamentale, secretarul de stat din Ministerul Justiţiei, Mariana Sofia Moţ, susţinută de liderul PSD Olt, Paul Stănescu, cea căreia ministrul Tudorel Toader îi delegase atribuţiile, a anunţat că i s-a făcut rău şi că nu poate participa la şedinţa Executivului, ea fiind singurul delegat din Ministerul Justiţiei care poate participa la şedinţe. Fără participarea reprezentantului MJ reuniunile Guvernului nu pot avea loc.


Share pe Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE