Primarul Londrei, despre vizita lui Trump: Nu cred că este potrivit să îl primim cu covor roșu


Donald Trump păstrează aceeași relație tensionată cu primarul Londrei. Sadiq Khan a lansat luni seara un nou atac la adresa presedintelui Statelor Unite, exprimandu-si opozitia fata de organizarea unei vizite de stat pentru miliardarul republican in Marea Britanie.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered –>


„O vizita de stat este diferita de o vizita normala, iar intr-un moment cand presedintele american are politici pe care multi le resping in tara noastra, nu sunt sigur ca este potrivit ca guvernul nostru sa intinda covorul rosu”, a declarat Khan, potrivit hotnews.ro.

Casa Alba a confirmat saptamana trecuta ca vizita de stat a presedintelui american va fi amanata pana in 2018. Aceasta amanare are loc din cauza ingrijorarilor cu privire la organizare de proteste masive impotriva venirii presedintelui Trump in Marea Britanie.

Trump s-a intalnit cu premierul May la summitul G20 de la Hamburg, reafirmandu-si dorinta de a vizita Londra. Miliardarul republican a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta al II-a, prezentata de catre premierul May, pentru a efectua o vizita de stat in Marea Britanie. Insa, acesta s-a aratat reticent cu privire la efectuarea unei vizite de stat, daca va fi intampinat cu proteste la Londra.

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE