Primul episod din noul sezon "Game of Thrones" a blocat site-ul HBO și a entuziasmat presa americană

Serialul fantasy cu accente medievale „Urzeala tronurilor / Game of Thrones”, difuzat de obicei în sezonul de primăvară, a revenit duminică seară pe micile ecrane nord-americane cu un nou episod, după o pauză de peste un an. Episodul inaugural al celui de-al șaptelea sezon, așteptat cu nerăbdare de zecile de milioane de fani din lumea întreagă, i-a entuziasmat pe criticii de specialitate din presa americană și a determinat blocarea temporară a site-ului postului de televiziune HBO, informează AFP.


8527cc68-cccc-460c-9cd6-4d7c494130cb

„Răzbunarea e un preparat care se mănâncă rece”. Acest proverb englez străvechi a inspirat începutul primului episod din cel de-al șaptelea sezon al serialului „Game of Thrones” încă dinainte de prezentarea genericului de debut.

Așteptarea peste un an a zecilor de milioane de admiratori ai acestui show TV, unul dintre cele mai populare seriale din istoria televiziunii, a luat sfârșit duminică seară în Statele Unite și, în plină noapte, pentru cei mai fideli fani din Europa.

Această așteptare a meritat însă efortul, potrivit reacțiilor online avute de mii de spectatori încă după primele minute difuzate din acest episod, intitulat „Dragonstone” („Piatra Dragonului”). Interesul fanilor a fost atât de mare, încât a dus la blocarea site-ului HBO, postul de televiziune care produce și difuzează serialul, din cauza numărului uriaș de vizitatori care s-au conectat pe această platformă online în prima jumătate a episodului.

La rândul lor, criticii de specialitate americani au…

citeste mai mult aici

categorii
Cultura
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE