Pro TV a achiziţionat un nou format de quiz show cu vedete: cine prezintă emisiunea VIDEO

Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului „Who knew?“ de la FremantleMedia. Show-ul, denumit „Pe bune?!“, este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani extrem de carismatici şi puşi pe glume şi prezentat de unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de media din ţară, anume de Andi Moisescu. Prezentatorul a lăsat un indiciu, într-o prezentare video, despre căpitani de echipă, care ar fi doi îndrăgiţi actori.


Este vorba despre un joc simplu, uşor de urmărit, fără aplicaţii sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situaţie savoroase în final. 

Telespectatorii vor învăţa ceva nou şi surprinzător în fiecare ediţie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată, dar pe care, cu siguranţă, nu le vor uita! Este o competiţie amuzantă, care va îmbina perfect comedia cu întrebări şi răspunsuri şocante de cele mai multe ori. De fiecare dată, rivalitatea dintre cele două echipe va transforma acest format într-unul cu adevărat special, transmite Pro TV într-un comunicat. 

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE