Recomandări TV. Acțiune, comedie și Urzeala Tronurilor

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Consultați programul TV, cu secțiune speciale pentru seriale.


Serial TV. Urzeala Tronurilor
Luni, 17 iulie, ora 20, HBO
Cel de-al șaptelea sezon al serialului Game of Thrones începe luni la HBO. Un nou episod va fi difuzat în fiecare luni, de la aceleași ore, 04:00 (în același timp cu premiera din State) și 20:00. Daenerys Targaryen a pornit în sfârșit spre Westeros cu armatele ei, dragonii și noua Mână a Reginei, Tyrion Lannister. Jon Snow a fost numit Regele Nordului, după ce l-a învins pe Ramsay Bolton în Bătălia Bastarzilor și a redat Winterfell-ul Casei Stark. În Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister a ajuns pe Tronul de Fier. Însă, pe măsură ce alianțe vechi se destramă și unele noi se leagă, o armată de Umblători Albi mărșăluiește spre Zid, amenințând să pună capăt pentru totdeauna urzelii tronurilor.

Acțiune. Miami Vice
Luni, 17 iulie, ora 00.30, ProCinema
În 2006, Michael Mann revine la proiectul care l-a consacrat în televiziune: Miami Vice. Serialul Miami Vice a reprezentat o ocazie pentru Michael Mann de a cunoaște mai bine orașul pe care l-a impus în conștiința americanilor în anii 80.
După ani și ani de filme apreciate de fani, Michael Mann a înțeles că a venit vremea să prezinte mai în detaliu personajele pe care le-a creat demult și să facă un film care să „elibereze tot…

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE