Rolul principal din serialul „Doctor Who“ va fi interpretat în premieră de o femeie: cine este aleasa VIDEO

Actriţa britanică Jodie Whittaker în vârstă de 35 de ani, care a jucat în serialul de televiziune „Broadchurch“, va fi cel de-al 13-lea Doctor Who.


Informaţia a fost anunţată într-un videoclip de un minut difuzat de BBC imediat după finala masculină de tenis de la Wimbledon, arătând-o pe actriţă mergând prin pădure, cu o haină lungă şi cu faţa ascunsă în glugă până în ultimul moment.

„Întotdeauna mi-am dorit ca al 13-lea Doctor să fie o femeie şi suntem încântaţi că ne-am asigurat alegerea din prima. Audiţia ei pentru Doctor Who ne-a uimit“, a spus Chris Chibnall, scenaristul şi producătorul executiv al noii serii.

„Sunt copleşită. În calitate de femeie, ca actor, ca om, ca persoană care vrea să-şi depăşească limitele continuu“, a spus actriţa.

Jodie Whittaker îl va înlocui pe actorul scoţian Peter Capaldi, care a părăsit serialul la începutul acestui an şi care juca în „Doctor Who“ din 2013.

„Doctor Who“ este un popular serial TV ştiinţifico-fantastic produs de BBC. Serialul descrie aventurile unui Time Lord (Lord al Timpului), care îşi spune „The Doctor“ şi călătoreşte în timp şi spaţiu cu nava lui, Tardis, care seamănă cu o cabină telefonică de poliţie din anii 1960. Împreună cu asistenţii săi, The Doctor călătoreşte în timp şi spaţiu şi salvează lumea de diferite pericole.

Personajul principal al serialului are capacitatea de a se regenera, o calitate ce a permis unui număr mare de actori să interpreteze acest rol de-a lungul anilor.

Serialul „Doctor Who“ a avut premiera în…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE