Rugby. România – Brazilia (sâmbătă, ora 19.00). Două schimbări în lotul „stejarilor”

Rugby. România – Brazilia (sâmbătă, ora 19.00). Două schimbări în lotul „stejarilor” pentru această întâlnire.


Antrenorul naționalei de rugby a României, Lynn Howells, a făcut două schimbări în lotul primei reprezentative pentru meciul test cu Brazilia, care va avea loc sâmbătă, 24 iunie, la București, pe Stadionul Național ”Arcul de Triumf”, cu începere de la ora 19,00.

Potrivit site-ului FRR, selecționerul i-a convocat pe jucătorul de linia a doua Ionuț Lucian Mureșan, de la Timișoara Saracens, și pe pilierul Bogdan Neacșu de la CS Dinamo.

România va întâlni Brazilia pentru prima dată în istorie, viitorii adversari ai ”Stejarilor” evoluând în Americas Rugby Championship, competiție în cadrul căreia, în 2016, obțineau prima victorie în fața unei echipe din eșalonul 2 valoric, după ce învingeau Statele Unite cu 24-23.

Anul acesta, Brazilia a terminat pe locul 4 turneul la care mai participă Statele Unite ale Americii, Argentina XV, Uruguay, Canada și Chile.

În această lună, Brazilia a mai întâlnit într-un meci de pregătire, pe teren propriu, Portugalia, de care a trecut cu 25-21.

”Stejarii” au pierdut primul meci test, contra Japoniei, la Kumamoto, scor 21-33, și au câștigat la Edmonton, contra Canadei, cu 25-9.

În ierarhia mondială, România ocupă locul 16, Brazilia fiind pe poziția 29.

FRR precizează că încasările obținute din vânzarea biletelor la acest meci vor fi redirecționate către Andrei Burdușel, elev în clasa a XI-a a Colegiului Național Sportiv ”Aurel Vlaicu”,…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE