Săptămână grea pentru Tesla: recall de 53. …

Tesla a anunțat un recall global de 53.000 de unități Model S și Model X, iar o posibilă grevă la un centru tehnologic din Germania riscă să întârzie producția lui Model 3. În plus, americanii sunt dați în judecată pentru sistemul Autopilot.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Săptămâna care tocmai se încheie este una dificilă pentru Tesla, la scurt timp după ce compania a ținut capul de afiș ca urmare a faptului că a devenit cea mă valoroasă companie auto americană pe bursă.

Producătorul a anunțat un recall global de 53.000 de unități Model S și Model X fabricate în perioada februarie – octombrie 2016 din cauza unei componente care poate afecta utilizarea frânei de mână. Chiar dacă până în prezent nu au existat incidente, constructorul a optat pentru această operațiune din precauție.

„Vehiculele pot conține o mică piesă care ar fi putut fi produsă necorespunzător de către furnizorul nostru. Dacă aceasta piese se deteriorează, frâna de mână ar continua să oprească mașina, dar ar rămâne blocată în acea poziție”, precizează Tesla într-un comunicat de presă în care adaugă că numai 5% dintre mașinile rechemate sunt potențial afectate de această problemă.

Între timp, Tesla are bătăi de cap și cu compania germană Grohmann Engineering pe care a achiziționat-o recent și…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE