Schimbări în gripa Happy Channel: serialul „Elif“ revine cu al treilea sezon, iar „Feriha“ îşi schimbă ora de difuzare

Mult aşteptatul sezon trei al serialului fenomen „Elif“ va începe, pe 24 iulie, în exclusivitate la Happy Channel, şi se anunţă a fi unul surprinzător. Micuţa actriţă Isabella Damla Güvenilir le dă întâlnire fanilor, de luni până vineri, de la ora 19.00 la ora 20.00. Noutăţile nu se opresc aici. Serialul „Feriha“ îşi schimbă ora de difuzare, putând fi urmărit de telespectatorii Happy Channel în intervalul 17.00-19.00.


„Elif“, care spune povestea micuţei Elif Emiroğlu (interpretată de actriţa Isabella Damla Güvenilir), revine cu cel de-al treilea sezon, din 24 iulie, la Happy Channel. 

Fanii serialului turcesc vor face cunoştinţă cu un personaj nou. Yusuf, fost avocat, interpretat de actorul Umut Ozkan, va crea o serie de intrigi pe parcursul episoadelor. „Yusuf a intrat în serial abia în acest sezon, al treilea. Este un personaj misterios, a fost avocat în trecut, dar după ce a trăit un eveniment neplăcut, a renunţat la această meserie şi şi-a deschis o librărie. Este o persoană bună, dar în faţa răului, poate fi şi el rău“, a declarat, pentru Happy Channel, Umut Ozkan, noul actor care s-a alăturat distribuţiei serialului fenomen.

Din 24 iulie, „Elif“ va fi difuzat în exclusivitate la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 19.00 la ora 20.00, iar „Feriha“ se mută în intervalul 17.00-19.00.

„Feriha“ („Adını Feriha Koydum“) spune povestea de dragoste dintre Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) şi Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha este o tânără care trăieşte la limita sărăciei, într-un cartier…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE