SCURGERI DE INFORMAŢII: Adevăratele intenţii ale Macron. "Totul a devenit mult mai năucitor şi mai agresiv odată cu alegerea lui"

Franţa urmăreşte ca Parisul să ajungă principalul centru financiar al Europei după Brexit şi preferă un proces de ieşire din UE cât mai dur pentru Londra, conform unui mesaj ajuns în atenţia publică în urma unor scurgeri de informaţii, scrie Business Insider, preluat de ZF.Scurgri de informaţii: Franţa doreşte cel mai dur Brexit pentru Marea Britanie. Ambiţia lui Macron este să facă din Paris centrul financiar al lumii

Într-o notă către Trezorerie, Jeremy Browne, unul dintre europarlamentarii Marii Britanii, a catalogat întâlnirea pe care a avut-o la Banca Franţei drept „cea mai rea pe care a avut-o oriunde în Uniunea Europeană”.

Browne a precizat că banca centrală franceză işi doreşte întreruperea şi dezintegrarea serviciilor financiare britanice din Franţa, chiar dacă acest lucru vine cu un cost masiv. „Franţa consideră Marea Britanie drept adversar, nu partener”, a menţionat el.

„Suntem martorii unui efort colectiv din partea întregii Franţe, care a devenit mult mai năucitor şi mai agresiv odată cu alegerea preşedintelui Macron”, explică Browne.

Prim-ministrul Edouard Philippe susţine că vrea să transforme Parisul în principalul centru financiar din Europa, după Brexit, pregătind o serie de măsuri pentru a atrage business-ul internaţional, scrie zf.ro, unde puteţi citi mai multe informaţii legate de acest subiect.

În contextul acestor informaţii apărute, Theresa May, premierul britanic, va reaminti cabinetului său că discuţiile guvernamentale la nivel înalt vor trebui să rămână…

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE