Serialul „Dosarele X“ revine pe micile ecrane cu un nou sezon în 2017

Următorul sezon al serialului „The X-Files“ va fi difuzat în toamna anului 2017 şi va include 10 episoade.


Serialul „The X Files“, ai cărui protagonişti sunt David Duchovny şi Gillian Anderson, a revenit pe micile ecrane la începutul anului 2016 cu un nou sezon, compus din şase episoade.

Acel sezon a fost urmărit de aproape 16 milioane de telespectatori, a postul de televiziune Fox, o divizie a grupului Twenty-First Century Fox.

„Dosarele X“ este un serial de televiziune american, creat de Chris Carter şi difuzat pe parcursul a nouă sezoane, între 10 Septembrie 1993 şi 19 Mai 2002 . Acest serial TV a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror şi mystery şi a fost una dintre primele producţii de succes ale retelei americane de televiziune FOX. Personajele principale şi motto-ul serialului – „Adevărul este dincolo de noi“ – au intrat în istoria culturii populare americane.

În serial, agenţii FBI Fox Mulder (David Duchovny) şi Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga aşa-numitele „Dosare X“, – o serie de cazuri nerezolvate care implică prezenţa unor fenomene paranormale. Agentul Mulder crede în existenţa extratereştrilor şi în paranormal, în timp ce agentul Scully este sceptică.

Popularitatea serialului „Dosarele X“ a atins apogeul la finele anilor ’90, ducând la realizarea unor filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 1998 şi în 2008. Serialul a revenit pe micile ecrane americane în 2016, cu cel de-al zecelea sezon, care a avut premiera pe 24 ianuarie. 

<iframe allowfullscreen="" src="https://www.youtube.com/embed/v1K0e2Juvf0" frameborder="0" height="404"…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE