Serialul „Last Tycoon”, cu Matt Bomer şi Lily Collins, un ghid al Hollywood-ului tumultuos …

„The Last Tycoon” a rulat duminică seara în premieră mondială la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, iar Matt Bomer și Kelsey Grammer au prezentat ambiţiosul serial de epocă de la Amazon la conferinţa de presă organizată în prima parte a zilei.


Episodul pilotul de o oră prezintă numeroase personaje și poveşti, ceea ce nu indică ritmul general al celor 10 episoade ale serialului, a declarat Bomer pentru The Hollywood Reporter. „În nici un caz nu este o indicație a tot ceea ce facem cu acest serial”, a spus el.

Creat de scenaristul Billy Ray („Jocurile Foamei” şi „Căpitanul Phillips”), serialul se bazează pe romanul neterminat cu acelaşi nume al lui F. Scott Fitzgerald. Lucrarea lui Fitzgerald (despre care se spune că este inspirată de viața lui Irving Thalberg) servește ca un ghid al Hollywood-ului tumultuos din 1937, iar serialul este planificat să ruleze timp de cinci sezoane.

Esența serialului autoreflexiv este lupta continuă dintre artă și comerț la Hollywood. Grammer joacă un şef de casă de producţie în vârstă care încerarcă să facă bani, iar Bomer este protejatul său, concentrat mai mult spre artă.

Amplasat în toiul Marii Recesiuni, serialul tratează teme importante, încă relevante şi astăzi, reprezentând inegalitatea sub forma unei tabere de refugiați din Dust Bowl, de lângă casa fictivă de producţie Brady American Studios, care stă în calea lui Grammer când dorește să construiască acolo un nou platou de filmare.

Pe măsură ce evoluează, abordeză şi rasismul, sexismul și clasismul de atunci, spune…

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE