Shazam!, noua producţie DC Comics, va începe filmările în 2018

Anunţată în 2014 de către studiourile Warner, pelicula Shazam! va readuce pe marele ecran unul din eroii proeminenţi ai universului DC Comics.


O producţie care să îl aibă în prim-plan pe supereroul titular nu a mai ajuns în faţa publicului din 1940, acesta fiind întrecut, în popularitate, de către Superman şi Batman. Cu Dwayne Johnson în rolul villain-ului Black Adam, pelicula va începe filmările în feburarie 2018, potrivit informaţiilor obţinute de către HeroicHollywood.com. Unele surse apropiate producţiei susţin însă – fără vreo confirmare din partea Warner Bros. – că Black Adam nu va apărea în Shazam!, în vreme ce, pentru rolul central, Johnson l-a propus pe Armie Hammer

Data iniţială a debutului la cinema fusese stabilită pentru 2019. Cei de la Warner au introdus însă recent două noi filme ale Universului Cinematografic DC în orarul lansărilor – unul dintre acestea va debuta pe 14 februarie 2020, celălalt urmând să fie lansat pe 5 iunie. Se presupune că unul dintre aceste filme va fi Shazam!, de a cărui regie se va ocupa David F. Sandberg (Annabelle: Creation). 

Se află în dezvoltare şi un spin-off al lui Shazam!, centrat pe antagonistul Black Adam. 

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE