Sony α9 completează gama de camere foto Sony full-frame mirrorless adresate profesioniştilor (Camere foto)


Sony dezvăluie prima cameră foto full-frame din lume echipată cu senzor Exmor RS CMOS de 24.2 MP. Cea mai avansată tehnologic cameră foto creată de Sony, α9 oferă capabilităţi care nu sunt disponibile pe modelele digitale SLR, cum ar fi fotografie în rafală până la 20 fps, 60 AF/AE calcule de tracking pe secundă  şi o viteză de declanşare de până la 1/32,000 secunde.

Suportând procesarea datelor la o viteză de până la 20 de ori mai mare decât modelele anterioare de camere foto Sony full-frame mirrorless, noul senzor full-frame Exmor RS CMOS de 35mm este asistat cu procesorul de imagine upgradat BIONZ X. Acesta ajută la minimizarea zgomotului în intervalul superior de sensibilitate, reducând în acelaşi timp necesitatea de a limita sensibilitatea ISO în situaţiile în care este necesară o calitate superioară a imaginii.

Sony α9 include un sistem de focalizare cu 693 puncte de autofocus cu detecţia fazei. Acoperind aproximativ 93% din cadru, sistemul de focalizare asigură captarea subiecţilor rapizi, indiferent de poziţia acestora în cadru. De asemenea, aparatul dispune de un sistem de declanşare electronic complet silenţios, ceea ce îl face un dispozitiv util pentru orice scenariu de fotografie care necesită linişte.

Noul vizor Tru-Finder oferă cea mai mare rezoluţie întâlnită la un vizor conceput pentru camerele foto α de la Sony (Quad-VGA cu aproximativ 3.686 mii de puncte pe un ecran OLED) şi are un design optic care include un element asferic…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE