Star Trek: Discovery devine realitate. Cand si cum va fi difuzat noul serial SF

Unul dintre cele mai aşteaptate seriale SF din 2017, „Star Trek: Discovery”, va debuta pe 24 septembrie. Serialul va avea un prim sezon de 15 episoade care vor fi difuzate săptămânal, până pe 5 noiembrie. Noul serial va putea fi văzut şi în România, prin intermediul Netflix, relatează GadgetReport.ro

Spre deosebire de celelalte serii Star Trek, unde fiecare episod avea o poveste de sine stătătoare, în Discovery, fiecare episod va continua povestea din episodul precedent.


Bryan Fuller, creatorul serialului, a declarat că vede Star Trek: Discovery ca pe o punte de legătură dintre Star Trek: Enterprise (a cărei acțiunea era setată cu aproape 150 de ani înainte) și The Original Series.

BANNER_gadget

În plus, Fuller a mai spus că probabil că în Star Trek Discovery vom vedea mai multe rase de extratereștrii decât în orice altă serie Star Trek și nu este exclus să vedem și o parte dintre personajele din seria originală.

Star Trek: Discovery, pe Netflix

În România, episoadele din noua serie Star Trek: Discovery le vom vedea pe Netflix. Fiecare episod din noua serie va fi disponibil la nivel global în termen de 24 de ore de la premiera din SUA.

Cu 10 ani înainte de Kirk, Spock şi Enterprise, a fost Discovery”. Aşa începe promo-ul video care îi are în prim-plan pe Sonequa Martin-Green şi Michelle Yeoh, primul ofiţer respectiv căpitanul navetei spaţiale.

Potrivit speculaţiilor din presa americană, Martin-Green este o femeie umană crescută pe Vulcan, aşa cum reiese din dialogul e care aceasta îl poartă cu tatăl lui Spock, Sarek,…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE