Star Wars: The Last Jedi. Noile imagini lansate de Disney, virale pe internet

Star Wars: The Last Jedi a fost cel mai discutat subiect în ultima săptămână în social media, cu peste 2,17 milioane de conversaţii, arată un studiu realizat de compania star wars: the last jedi the-last-jedi-posterComScore prin intermediul serviciului PreAct. Febra Star Wars a fost înteţită de apariţia afişului filmului şi de difuzarea, de către Disney, a unui nou clip din culisele noii producţii din Războiul Stelelor, relatează GadgetReport.ro

După ce Disney a lansat posterul şi imaginile din culisele Star Wars: The Last Jedi, internetul s-a încins de speculaţii privind evenimentele din noul episod, relatează Variety.com. The Last Jedi, film care va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie


Regizorul filmului Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, afirmă că Star Wars: The Last Jedi va fi o producţie care va şoca fanii. În clipul video prezentat de Disney îi vedem pe Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaacs, alături, bineînţeles, de Mark Hamill în rolul lui Skywalker şi pe regretata Carrie Fisher în cel al Generalului Leia.

star wars: the last jedi BANNER_gadget

În film vor apărea însă şi actori şi personaje noi, precum Benicio del Toro şi Laura Dern.

Star Wars: The Last Jedi va continua povestea din The Force Awakens, din momentul în care Rey îi duce lui Luke Skywalker vechea sa sabie laser. Luke Skywalker, ultimul Jedi, o va pregăti pe Rey în tainele forţei, la fel cum Luke a fost pregătit de Yoda.

Din noua producţie Star Wars: The Last Jedi vom afla, totodată, ce s-a întâmplat cu Luke Skywalker după ce rebelii au fost învinşi de Imperiu.

Luke s-ar fi retras pe planeta aflată la…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE