StilPropriu.ro – Top 5 cele mai ieftine aparate cu care poti face sport in casa


StilPropriu.ro iti propune sa ramai in forma indiferent daca te deplasezi pana la sala de sport sau nu. Miscarea face bine si poti exersa chiar si in confortul propriei sufragerii.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


StilPropriu.ro – Lista cu toate aparatele de sport pe care le poti utiliza in casa e disponibila AICI.

StilPropriu.ro iti recomanda sa faci miscare in fiecare zi, cel putin o ora. Poate parea mult sa iti rupi din timpul tau o ora pentru sport, insa daca faci chiar acasa diferite exercitii, in timp ce te uiti la televizor, asculti muzica sau stai cu familia, timpul poate sa treaca mult mai usor.

StilPropriu.ro – Flexor pentru maini Fitness

Setul pe care vi-l recomandam include 2 flexori cu nivel diferit de rezistenta care au arc din metal si suprafata din cauciucpentru a nu iti cauza rani. Acesti flexori pentru maini sunt ideali indiferent de varsta, iti vor mentine muschii mainilor in forma. Plus ca pretul lor este unul foarte mic, il gasesti AICI.

StilPropriu.ro – Extensoare reglabile pentru Fitness

Tot pentru muschii mainilor dar si ai spatelui, poti sa utilizezi extensoare reglabile Fitness. Este un exercitiu ideal pentru a fi facut chiar acasa, reglati intensitatea doar prin indepartatea din corzile de cauciuc si astfel reglati efortul pe care doriti sa il depuneti. Mai multe detalii si pretul le gasiti <a href="http://stilpropriu.ro/sport-fitness/aparate-de-antrenament/extensoare-reglabile-pentru-fitness"…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE