Șumudică a mai transferat un jucător care a făcut o impresie bună în Liga 1. Antrenorul spunea că șefii nu sunt încântați de el

Șumudică a mai transferat un jucător care a făcut o impresie bună în Liga 1. Antrenorul spunea că șefii nu sunt încântați de el.


Kayserispor devine un fel de „Kayseri-romena”, după ce antrenor al echipei a fost instalat Marius Șumudică. Turcii au realizat transferuri fără număr pentru a-i face toate „pohtele” antrenorului român.

Șumudică a mai transferat un jucător care a făcut o impresie bună în Liga 1. Turcii nu l-au vrut la început

Ultimul ajuns sub comanda lui Șumudică este portughezul Tiago Lopes, fost la CFR Cluj, care a fost dorit din start de antrenorul român. La început însă, turcii aveau altă viziune despre lusitan. A dezvăluit-o chiar Șumudică, pe 13 iunie.

„Turcii au bani. Să vă povestesc ceva. Am vrut să iau un fundaș dreapta, pe Tiago Lopes de la CFR Cluj. Bugetul de salarii era OK. Le-am spus despre acest jucător. Îl știu pe Tiago, poate juca și în trei fundași. Le-am spus celor de acolo și mi-au spus că bugetul nostru e de 6-700 de mii și că vor un jucător mai bun”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

La Kayserispor au mai fost transferați, la cererea lui Șumudică, Silviu Lung junior (500.000 de euro), Cristian Săpunaru (300.000 de euro), Fernando Boldrin (1.200.000 de euro). „Perla” din mercato este însă alt fotbalist.

Echipa lui Kayserispor

Echipa lui Kayserispor

CITEȘTE ȘI: 

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE