Telefoanele HTC îți arată reclame pe tastatură, însă nu intenționat

Având în vedere vânzările din ultima perioadă, HTC nu prea își permite să mai facă greșeli, dar tocmai și-a frustrat utilizatorii cu reclame pe tastatură.


Foarte mulți posesorii de smartphone-uri acceptă câteva reclame pe mobil sau câteva aplicații de promovare cu scopul obținerii unui preț de achiziție mai mic sau a altor beneficii. De cele mai multe ori însă, știi la ce să te aștepți, iar decizia din spatele gestului au fost una informată. Se pare însă că nu se aplică același principiu în cazul unui număr important de utilizatori de mobile HTC.

Cea mai nouă versiune a tastaturii TouchPal, ce vine preinstalată și activată implicit pe o mare parte dintre terminalele comercializate de taiwanezi, include reclame. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus. Reclamele sunt afișate deasupra tastaturii, ocupând un spațiu semnificativ din ecran și invitându-te să instalezi diverse aplicații. În mod evident, bannerele promoționale sunt cu atât mai frustrante cu cât ai plătit mai mult pe smartphone. Inclusiv utilizatorii terminalului de top HTC 10 s-au trezit cu astfel de reclame.

Din fericire, este foarte ușor să schimbi tastatura implicită la Android, iar cei de la Google oferă gratuit una dintre cele mai bune alternative. Din păcate, acest detaliu nu micșorează gravitatea gestului fără precedent al HTC. Partea bună este că, între timp, cei de la TouchPal, dezvoltatorii tastaturii virtuale și-au cerut…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE