Tenis. Andy Murray donează bani victimelor incendiului de la Grenfell Tower

Tenis. Andy Murray donează bani victimelor incendiului de la Grenfell Tower.


Tenismenul britanic Andy Murray, numărul 1 mondial, care joacă marţi primul său meci din turneul de tenis pe iarbă de la Queen’s Londra, Aegon Championships, împotriva lui Aljaz Bedene, ar putea câştiga 347.000 de lire în cazul în care va câştiga din nou titlul pentru a 5-a oară, conform The Independent.

Andy Murray doreşte să doneze banii de la Aegon Championships victimelor incendiului de la Grenfell Tower.

Planul lui Murray a fost confirmat de surse din cadrul turneului de tenis, deşi echipa de management a tenismenului a refuzat să comenteze subiectul.

Andy Murray este un suporter generos al organizaţiilor caritabile cum a demonstrat de-a lungul carierei sale şi a ajutat multe cazuri, fără a dori să caute publicitatea prin astfel de donaţii personale.

Turneul de tenis va oferi o donaţie importantă după incendiul de miercurea trecută de la blocul turn din centrul Londrei, care a dus la moartea a 79 de vieţi.

În urmă cu 4 ani, Murray a donat cecul său în valoare de 73.000 de lire asociaţiei caritabile  Royal Marsden Cancer Charity, după ce prietenul său, Ross Hutchins, a fost tratat de spital în urma diagnosticului de limfom Hodgkin, notează Mediafax.

Murray a mai jucat şi  meciuri de strângere de fonduri în trecut, cum a fost şi  “Rally for Bally” de la Queen’s Club, prin care s-au strâns peste 50.00 de lire în memoria fostei jucătoare britanice nr.1 mondial, Elena Baltacha, care a murit de cancer la ficat la vârsta de 30 de ani.

<span style="color:…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE