Tenis de masă: Junioarele române vor juca pentru aur, iar juniorii pentru bronz la Europene

Selecționata de junioare a României va întâlni Rusia în finală, în timp ce echipa de juniori va înfrunta Suedia în finala mică, marți, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Guimaraes (Portugalia).


b7f8c88c-ffc9-4a83-8f36-ded1b2b87f46

Echipa de junioare a României s-a calificat în finală, după ce a învins Cehia în sferturi și Azerbaidjanul în semifinale. Tricolorele au dispus cu 3-1 de Cehia, Adina Diaconu câștigând cu 3-1 meciul cu Stanislava Slezakova și cu 3-0 duelul cu Katerina Cechova, în timp ce Andreea Dragoman a trecut cu 3-1 de Cechova. În alt meci, Tania Plăian a fost învinsă cu 3-0 de Zdenka Blaskova.

România s-a impus cu 3-1 și în fața Azerbaidjanului, Diaconu obținând din nou două victorii, 3-0 cu Xingtai Chen și 3-1 cu Jing Ning, în timp ce Tania Plăian a câștigat cu 3-1 meciul cu Simeng Deng. În altă partidă, Andreea Dragoman a fost întrecută cu 3-2 de Jing Ning. România va juca marți seara finala cu Rusia.

Selecționata de juniori a dispus în sferturi de Franța cu 3-2, după ce Cristian Pletea l-a întrecut cu 3-2 pe Leo De Nodrest și tot cu 3-2 pe Irvin Bertrand, iar Rareș Șipoș a trecut și el cu 3-2 de Leo De Nodrest. Șipoș a fost învins cu 3-2 de Bertrand, iar Florin Spelbuș a cedat cu 0-3 în fața lui Jules Rolland.

În semifinale, România a fost învinsă la mare luptă de echipa Germaniei, cu scorul de 3-2. Cristian Pletea i-a învins pe Gerrit Engemann cu 3-2 și pe Tobias Hippler cu 3-1. Rareș Șipoș a fost învins de Hippler cu…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE