Tenis: Raluca Olaru – Ne dorim să ajungem în finală și chiar să o câștigăm, dar luăm lucrurile pas cu pas

Jucătoarea română Raluca Olaru a declarat, luni, în conferința de presă de după victoria din meciul cu perechea Ana Bogdan/Elena-Gabriela Ruse, că împreună cu Irina Begu își dorește să ajungă în finala probei de dublu a turneului de tenis BRD Bucharest Open și chiar să o câștige, dar vrea să ia lucrurile pas cu pas.


83176f7d-7511-4b9f-991d-5b77b320459d

„A fost un meci mai tensionat decât altele. Dar am reușit să trecem peste asta și să îl încheiem cu bine. Până la urmă cel mai important este să ne facem jocul, indiferent de adversar. Nu este neapărat o presiune în plus pentru că suntem favorite. Ăsta este statutul nostru și trebuie să îl respectăm jucând la un nivel înalt. Ne dorim să ajungem cât mai departe, în finală, poate și să o câștigăm, însă la orice turneu cel mai important este următorul meci. Lucrurile trebuie să le facem pas cu pas, ele sunt mult mai importante decât gândurile privind rezultatul final”, a spus Olaru.

La rândul ei, Irina Begu a afirmat că este neplăcut atunci când joacă împotriva altei perechi din România. „Este neplăcut să joci împotriva unor românce, dar așa a fost tabloul, noi am lăsat acest lucru la o parte. Mă bucur că au venit atât de mulți spectatori să ne vadă. Sperăm ca data viitoare să jucăm pe un teren mai mare ca să aibă toți loc”, a afirmat ea.

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la BRD Bucharest Open, turneu de tenis dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE